Fuck it, Dude.



Let's go bowling again.

Inget övrigt att tillägga. Allting är som vanligt fast lite bättre. Det är fan inte dåligt!

The Call of Ktulu

Idag är ännu en dag, och en fördriven dag dessutom. Kul, intressant. Icke. Men iaf, jag bloggar ju inte om...vad dem där populära bloggarna bloggar om.

jag har helt enkelt inte helt mycket att förmedla via den här media-transports-portal-kommunikations sidan.
Tillochmed bror frågade om jag bara uppdaterade bloggen typ var tredjedag nu, jag svarade nog med nåt slags oförklarligt läte men endå lättolkat. En mycket mer roande form av kommunikation än bloggande.

Saker och ting är i görning, jag gör annorlunda saker, bra saker och mycket bra saker finns där ute. En jävla massa skit oxå, men den skiten ska jag mosa. Eller bränna. Vad du tycker ser bäst ut innuti ditt huvud när du läser det.

Nu ska jag göra en av sakerna jag älskar, jag ska dricka kaffe. Sen får vi se vad kvällen blir.

Kanske blir den en kväll fylld av fyrverkerier, vilda djur och glada ansikten, eller blir den en 21.6 tums ruta med blinkande bilder och färglada färger.

Den som lever får se!



All those yesterdays

Tisdag, dag 2 av Rickards tid innan nästa inplanerade arbetstid, som inte är fastställd eller fixad än.
Jag har spenderat runt 1 timme med att få 2 jävla vedträn att fatta eld i den nya spisen. Den stör mig. Särkilt när det typ ryker in i hela jävla huset så fort man öppnar den självstängande luckan. I-lands problem.

Annars så planerar jag lite, tänker lite, analyserar lite, funderar lite. Men tankar utan handling börjar kännas mer och mer meningslösa. Måste ta tag i saker. Det har jag skrivit i typ varje blogginlägg 5 inlägg tillbaka eller mer, och det är jag medveten om. Det suger. Men det känns nära nu.

Det kommer att fixa sig. För när det väl gör det kan jag äntligen koppla av och uppskatta allting typ 100 gånger mer, samt göra fler saker. "Good things come to those who wait" Världens sämsta uttryck.

För övrigt väntar jag på mitt kursresultat idag. Ska bli intressant och se om min presentation var godkänd eller inte. Det ska även bli intressant å se vad som händer med kursen och hur man typ..öh fan vet jag får betyg eller liksom är "klar" på riktigt.

Kul kurs. Får se när jag hoppar på pluggandet igen. Till hösten kanske.

Vem vet!

Mark Lanegan

Är en musikalisk superhjälte.

Och det är han inte ensam om! Fantastiska människor runt omkring mig. Igår på konferansen fick en grupp frågan om det verkligen fanns "hjältar" på riktigt. Jag hann aldrig ge min synpunkt på det med att "Heroism is just like beauty, in the eye of the beholder".

Klart det finns hjältar. Working class heroes och andra vardagshjältar. Tänk bara på typ...ordningsvakterna på nattbussarna. Tänk bara vilka jävla trubbel alla fulla mongo's hade hamnat i om det inte funnits en nykter äldre människa med batong där. Känner mig lite gammal när man skriver ner en sån slags..hyllning.

Men jag är gammal. Ung, men ändå gammal. haha ja jävlar.

Idag har jag slappat...men ändå inte tillräckligt, då jag var cp-trött igår, och det har inte gått över än. Snart ska jag skjutsa Herr Bo till Das flygplats i Nybro Hamn, så att han kan åka iväg på sin årliga utomlandsvistelse. Efter det, ska jag se om Herr Brär och Herr Stålnäbb är taggade på tenta utgång. Jag måste ju som sagt fira mitt kursavslutande, då jag igår prioriterade vila och lugn å ro.

Mmm....lugn och ro och Mark Lanegan.

Vi hörs, super-slackers.




I wanna be your dog

Idag, onsdag, var min sovdag. Efter att ha stigit upp "tidigt" igår och ska göra imorrn, tyckte jag det var en bra ide att sova längre, till halv 11 tror jag. Det visade sig vara ett kul beslut drömmässigt, då jag har drömt tillräckligt med skit för att bilda kanske 3 sekter, samt skriva en egen version av Dantes inferno. Tur att man inte lever på tiden då profeter etc inte var psykfall utan viktiga människor som folk lyssnade på, lite som skvallertidningar idag, för då hade jag varit världens galnaste typ domedagsprofet med mina coola drömmar.

Jag har nu enligt mig själv finslipat min powerpoint, och övandet inför fredag kan börja, hur man ska lägga upp arbetet mässigt, vill säga. Sista dagen i kursen närmar sig i med stormsteg.

För övrigt fryser jag, funderar samt överanalyserar jag saker och ting. Jag är trött. Mina vänner verkar oxå trötta.

Imorgon skall en herre tydligen sätta in en spis, och jag ska vara barnvakt i 2 timmar. Förhoppningsvis går barnvaktandet bra. 2 timmar ska ju inte vara några problem, men jag minns förra gången, då Hilma toksomnade på mig, och typ sekunden efter somnade jag, efter att hon skrikit på mig i typ en timme.

So messed up, I want you here.

Creep

Idag måndag, har jag haft rehearsal på mitt konferans arbete på fredag. Det började med att jag inte kunde skriva ut mitt arbete på skolans datorer, och att Simon missade bussen och därmed alltihop.

Jag gjorde mitt arbete själv, det jag hade, och pratade på i starka 14 minuter. 4 minuter för mycket, och strängt förbjudet. Måste bättra på, måste modifera powerpoint, och måste strukturera upp själva talandet bättre.

Sen är det över, och jag måste ta tag i andra saker. Överhörde (overheard) morsan säga i telefon häromdan "Nae jag tror inte han har sökt nåt. Nä inte det heller. Jag hoppas att han överraskar mig " Ha! Överraskar. Det är tydligen överraskande om jag skulle göra nåt produktivt med mitt liv. Härligt. iaf.

Det finns som vanligt så mycket att ta itu med och som vanligt finns det aldrig riktigt en bra tid för det.

Så det är dags att tvinga tiden! Mohaha!


Burning beard

Lördag, och tiden på våren börjar bli..eh februari? typ. Igårkväll var man på Pipes, vilket var längesen. Deras mat är gjord av guld, den sorten man inte får typ metallförgiftning av, vilket typ är allt guld, tror jag. Om du inte är tjejen i Bond's säng i Goldfinger.

Japp. Det var gött som fasen, som vanligt skum kommunikation dock, då det bara blev jag å Aron då de andra inte ville in tidigt, och missade bussen. Därimot, Belhaven -Wee Heavy, fruktansvärt god öl. Tror den hette så iaf.

Skolmässigt, som är rätt högprioriterat, haha, så är mitt arbete idag till 96% klart. Vilket är jättebra om det är så att det ska vara inlämnat på repetetionen på måndag, eller Skitbra verkligen om det är så att det ska lämnas in i samband med själva konferansen på Fredag. Bör kunna kolla upp detta. Den där Simon, min kollega i ämnet har fortfarande inte riktigt dykt upp här, men jag tror att vi jobbat jävligt bra endå. Vi är ju som sagt lite Thunder så.

Därimot var vårt konferans-arbete igår väldigt...tomt. Stiga upp skittidigt för att åka in till Kalmar och sen "arbeta" i högst 50 minuter och sen vara fast till 12. Jag har fått ökad förståelse för uteliggarna på vintern, som måste frysa ihjäl typ hela tiden. Vilket de gör oxå. Tragiskt nog. Hmm.

Iaf. Det är mycket man ska göra. Dags att tända eld!

Ett inlägg från snövärlden utanför Friskis.

Där jag aldrig varit. Än.

Tiden flyger iväg som fan, vilket är oroväckande, för det brukar aldrig vara bra att typ, upptäcka att..tid har gått. Liksom. Som idag, helt plötsligt var klockan halv 5, när jag tycker det är en bra ide att börja plugga. Och så. There never really is a good time! som jag inte kan påpeka för mycket.

Men jag är positiv. Ångesten hålls borta, vet inte om det är bra eller dåligt, men jag säger bara, ICKE. För eventuella kursare som läser det här, så är följande rent skryt: Jag tänker inte falla på mållinjen. Jag tänker göra nåt slags bra arbete, och en passande powerpoint å så, samt snacka klart å tydligt i 10 minuter, bla bla. Men jag har haft VG rakt igenom hittils. Jag är rätt säker faktiskt. Om det skulle visa sig att jag mitt arbete blir halvbra, so be it. Det är det sista ändå. Jag vill bara bli klar med det, för jag har huvudet fullt av annat!

Annat I say! Jag känner att även om jag kanske inte är fantastiskt aktiv, så är det förändringar på gång, och det är väldigt good stuff. Jag prioriterar förändringar helt enkelt.

Bah! I have spoken!



Lost keys

Hej där. Bloggmänniskor. Det slog mig idag att det är den 3dje Januari, och det slog mig att det är dags att börja med konferans-arbetet. Det slog mig att det är dags att börja med många saker. Vilket slår mig ungefär varje dag. Jag är rätt sönderslagen skulle jag vilja säga.

There never really is a good time, som den där Gandalf liknande herren säger.

Jag verkar ha fått en ny rolig vana sen nyår. Jag sover varannan natt. Kan inte sova. Är inte trött, ligger bara å tänker på allting. Sen nästa natt är jag typ utmattad, å sover länge. Ok? Nope. Icke. Men det har ju bara varit typ 2-3 dar. Det löser sig.

Det börjar bli mer och mer påtagligt att man är arbetslös igen nu i januari. Problemet är att förrut hade jag endå ett aktivt schema, som gjorde att man fick "semester" som arbetslös ett tag. Nu har jag haft så slappt schema i skolan att jag redan gått hemma mycket. Redan är väldigt utvilad. Redan väldigt rastlös. Redan är väldigt uttråkad.

Förra året talade jag ofta om revolution, det vettifan om den inte börjat.


Rickards 115e sång

Idag är det den första januari, på ett helt nytt år. Det betyder flera saker:

Det kommer att vara jättemycket fler folk här ute på friskisparkeringen för alla "ska börja träna" löften.

Det är snart dags för min konferans om Hollywood mythmovies culture history shenanigans.

Det är ett helt nytt år, med spännande äventyr och nya tag.

Jag kommer att fylla 21. Alltså gå in i 20-30 grejjen, vilket är ganska jobbigt, med tanke på att inget är som det ska.

Angående nyårsafton, hade en modig liten skara samlats i huset där jag bor, för att fira och ha sig. Det var fruktansvärt trevligt, eftersom vi är fruktansvärt trevliga människor. Svårt att misslyckas då. Vi är väldigt musikaliska av oss, och musik diskuterades flitigt. Särkilt efter att Patte satte på "Celine dion - My heart will go on" på spotify. Ja jävlar. Kvällen blev till natt, och städat blev till skitigt, fulla glas blev tomma etc etc.  Glada människor blev gladare, ni fattar.

Glada tider. Bra tider.


RSS 2.0