Songs for the deaf

I can't even hear it.

Idag är det Tisdag, en helt vanlig vardag för oss vanliga och för de snyggare, rödhårigare av oss,  innebär det stockholmsresa, tex. Jag har varnat henne för farorna som lurar där uppe säkert, jag vet inte, har aldrig varit där, som Brats och folk i kostym med bakåtslickat hår, alltså arbetande brats. Hoppas hon klarar sig ifrån deras ondska.

Saker och ting är som vanligt, fast bättre. Vilket aldrig är helt fel! Solen skiner och fåglarna kvittrar. Queens of the Stoneage spelas ur mina öststats-spökeinfesterade högtalare. (när man sänker volymen får jag in sovjetisk radio) Jag har gått en trevlig långpromenad med Hunden och även grävt igen ett hål i källaren.

På bloggfronten står det mesta stilla dock, då det är svårt att samla energi att skriva massa fuffens här då och då.

Det är svårt att bry sig när man inte bryr sig själv liksom, särkilt mycket.

Dags att börja bry sig mer! Det är dagens budskap.

Dagens citat är sedan länge censurerat.

Bloggdöd, och nästan min egen

Jag har upptäckt att jag inte uppdaterat min lilla blogg på tusen år. Detta är för att jag helt enkelt inte orkat skriva ner saker av mindre intresse! Jag använder den mest för att klaga, vilket jag förmodligen kommer göra nu.

Igår var jag i Växsjö, och hängde med när Emman hämtade sin balkklänning (som var mycket fin, bör tilläggas) jag kunde även dött i Växsjö. Efter att ha vandrat runt i denna stad, begav vi oss för lunch, i öh...Jaxx eller Jacks eller nåt. American Pizza...pizzeria. De hade buffé, och det är ju  jävligt gott. Iaf hade de 3-4 pizzor framme i taget man fick plocka åt sig av, utan någon större beskrivning på vilken sorts pizza det var. Jag tog iaf en bit av varje, utom av pizzan med typ curry, banan på. För det låter jävligt äckligt på en pizza.

Dock tog Emmas morsa den (hon var med) och det första hon hon tuggade på var en jävla jordnöt. Så inte nog med banan å skit, så hade de jordnötter på pizzan. Det fanns ju liksom ingenting som sa eller avslöjade att det var dödsnötter i pizzan. Så jag käkade med risk för mitt liv de andra pizzorna, (för vafan, vi har ju betalat, och pizza är gott och jag är skithungrig 3 bra anledningar att riskera livet för) och hoppades att pizzabagarna inte kladdat loss totalt över alla degar och tilltugg. 3 pizzor hade dem, med banan, curry och jordnötter på. Jävla idioter. Men gott var det!

Annars är det inte mycket som stämmer. Måste söka till Högskolan, men vet inte vad. Måste skaffa jobb, men vet inte vad, måste fixa problem men vet inte hur. Tur att det snart är sommar, och värme, och grillningar, och sommarjobb, och grejjer. Den här vinterskiten måste ta slut.


Tandpetare kicks ass and chews bubblegum but they're all out of gum.

Idag är det en måndag, med allt lidande som de för med sig. Dagen började dock bra, jag trodde jag skulle vara barnvakt, men det blev tydligen inte så. Så när jag då var uppstigen vid halv 8, började det ringa å smsa i mobilen, av människor som tyckte det var konstigt att jag var vaken. Jag tycker det är konstigare att ni är vakna!

Timmy och Elin var iaf här å bjöd på frukost och gosade lite med Eddie så att han blev glad igen, han ser alltid så deppig ut. Dem gick sin väg igen, och jag gick ut med Eddie. Det är jävligt regn-aktigt och blött ute, med rätt mycket slask. Detta suger. Väl hemma igen i det gråa tomma huset som är mitt hem, iaf på papper, infann sig uttråkan.

Jag läste även på lite om de där löjliga aktieindexobligationerna, som jag skrivit om. Enligt en slags expert som jag väljer att lita på, är det onödigt att lägga pengar i den sortens affär. För att få ut det mesta av sådana ekonomiska affärer skulle man satsa på annat! Jag har verkligen dålig koll på ekonomi. Så jag tänker faktiskt lämna det vid det, och göra tvärtom istället och spendera lite pengar kanske? Det är ju bara bra. Snart har man ju ändå sommarjobb igen iaf, och med mitt väldigt utgift-befriade liv kan jag snåla jävligt länge med den lönen jag får där.

Ett jobb skulle ju inte vara fel dock. Läste i tidningen om nån jobb-mässa, där folk hittar "drömjobbet". Drömjobbet existerar nästan inte, för jag tror inte folk fattar vad det är. De flesta tänker nog jobb som typ delfinskötare eller astronaut som drömjobb, eller vad de populäraste tv-seriernas huvudrollsinnehavare jobbar med för tillfället. Drömjobbet är ju självklart jobbet du trivs med och inte har något emot att gå till, spelar ingen roll hur mycket prestige som kan vara inblandad. Bara å hoppas att det ger bra lön med. Detta gör det ju visserligen inte lättare att hitta jobb, antar jag.

I denna veckans framtid ser jag en fantastisk fest! Jag ser ett massivt skägg! Japp. The Skägg.

RSS 2.0