Dagen innan den sista dagen. Fast sen börjar allt om, så..

Ännu en relativt meningslös dag, i väntan på nyår, som därför måste bli bra så allt tidslösande inte varit i onödan.

Man vaknade och somnade om, steg upp, bla bla. Gick med Eddie, som tycker det är jätteroligt att gå runt den där jäkla ankdammen, svartgöl eller vad den heter, trots att det är av nån sadistisk anledning helt över-isade gångar där. Med broar, och liksom kanter ner i vatten man kan halka ner för. Men det gör ju hundpromenaden i iskylan mer spännande.

Läste på nån slags löpsedel att det skulle komma ishavs-kyla, vilket jag efter eftermiddagens promenad (notera tidshoppet här, inget värt att nämna mellan hund-promenaderna, det säger ju en del) är villig att tro på, då jag frös sönder. Aronsson ringde från ett trasigt tåg, som blinkade likt en ubåt, och hade trasig värmefuffling. Eftersom jag inte kunde svara med handske, tog jag av den och tog inte på den igen. Jag var tvungen att lägga på när handen började låsa sig runt telefonen, samt göra ont, innifrån. Inte konstigt att det fryser ihjäl massa uteliggare.

Imorgon är det nyårsafton, den sista dagen på året. Men som sagt, vad spelar det för roll med att säga att nåt är den sista dagen, när allt bara börjar om igen. Skulle lika gärna kunna säga att det är den stora "restart-dagen" imorrn.

Vi är nog bara små datorer kopplade till samhällets stora nätverk, och imorgon är det dags att trycka på reboot. haha.

Det ska bli kul med nyår. Ska bli mycket trevligt.

Is och äventyr, polkagrislangare och gamla vänner.

Idag, tisdag, om ni inte glömt bort det, de flesta har ju trots allt koll på veckodagarna, men det är ett bra sätt att börja ett inlägg.

Jag har noterat, att trots att solen sken ute idag som om det var nån slags Sommar going on, har det varit riktigt jävla kallt ute. Vilket blev tydligt när all snö i vägkanterna, blivit någon slags iskristall-vall, vilket jag tycker är lite häftigt. På ett nördigt sätt kanske, jag vet inte. Jag noterade idag när jag vaknade att jag sovit 6 timmar. Det är ju rätt mycket, men endå lite för lite, när man inte kunnat somna, och det suger som fan.

iaf, jag var ute på ett kort äventyr idag, med väldigt trevliga människor,  varav den ena langade polkagrisar ur bagaget på sin bil, på friskis parkeringen. Synd att det inte var på riktigt eller så. Det måste ju finnas en bra marknad för godis utanför gym och sånt.

Det var typ dagen. utöver det typ 25 minuter långa äventyret så har ja inte gjort ett skit. Ska bli intressant å se om jag blir lika rastlös och sömnlös ikväll som jag var igårkväll.

Mötte även en gammal barndomspolare på vägen hem från hundpromenad. Tvingat småprat i en minut typ, väldigt konstigt, var det.

Strange days.

Damn you Monday

Och så kom måndagen, den typ 28 december, där man slogs av häpnad över att det är typ 4-5 dar kvar på året! fantastiskt.

iaf! idag har jag haft en väldigt dålig dag, produktivt. Jag tror inte jag har gjort ett skit som är värt att nämna, förrutom då rakat av mig mitt magnifika skägg, tog typ 40 minuter, men annars! Matade katt, dammsög, gick med hund, åt mat, bla bla bla.

Dock så är det nog bestämt med nyår, det skall ätas lite å sådär, här. Kommer antagligen bli trevligt, jag vet inte. Nyår är lite som julen etc, det är inte som förr. Jag blir helt enkelt inte lika fascinerad av färglada explosioner i luften. Nu ljuger jag. Det är awesome! Men när grannen smäller smällare suger. Det är inte helt kul.

Så att de..Tentan jag skrev om snus, har jag oroat mig över, men nu när jag kollade resultats webben så står ju betyget för den delen där. Så jag antar att det gäller? annars blir jag bittrare.

För övrigt har jag haft en jävligt god jul. Hoppas ni som av oförklarliga anledningar läser det här har haft det oxå.

Låt nu musiken ta över era själar.


100 inlägg

Rickards bloggbok, dagen efter annandagen, söndag, klockan 3.

Jag mår skit. Alla mina krafter gick åt till att orka duscha. Det verkar som den sista drinken den där Aron blandade igår var jävligt hård. Ärligt talat så mår jag skitilla bara av att tänka på det. fyfan.

Igår firade vi typ nyår hos Nyborg. Vi drack och åt tills våra magar sprack. iaf idag.

så eh....allt är väl ok! Ska bara bli bättre igen inom den närmaste timmen.

Julafton, where's Bad Santa

Ingen julstämning utan Bad Santa!

idag har det varit dagen J, då alla är glada, går i kyrkan, ger presenter, och äter mat och dricker tills de mår dåligt.
Härliga tider.

Natten till julafton drömde jag märkliga ting. Jag sov dåligt, och med en 30 kgs hund på mig, vilket antagligen ledde till mina hemska drömmar. Jag drömde att jag körde en bil som inte gick att bromsa, och självklart körde jag in i en MC snut framför mig. Som gav mig böter på 28 000. Av nån anledning hade jag precis fått böter innan det hände, på 20 000, så nu had ejag böter på 48 papp, som jag inte kan betala. Och i drömmen såg jag framför mig hur jag var tvungen att ta lån å grejjer, och kände en jävla massa ångest. Sen vaknade man å tänkte "fan va skönt. Det hände aldrig"

Det var en jävligt konstig start på julafton..En julafton som traditionsenligt ledde till ett besök i kyrkan. Där jag verkligen inte hör hemma. Jag såg harpor på väggen som jag tyckte var lik den på Guinness. Det måste ju vara en synd. Bland annat. Sen fortsatte allt som vanligt hemma hos Bengt, med en släkt som var mindre än vanligt. Alla traditioner fullföljdes, och sedan åkte vi vidare till Bror, där vi fortsatte vårat julfirande...sen åkte jag hem, svepte en sejdel vatten, och satte mig, och pustade ut.

Imorgon är juldan. Då ska folk ut. Jag ska göra motsatsen. Och det ska bli gött.

Juletider å skit

Nu är det nästan jul! och allt är toppen nästan!

Sitter just nu å väntar på att Syrran den där långa skåningen och Svantus ska komma hit. Som vanligt blev det nästan kommunikationsproblem med skjuts, men det ska nog gå bra. De dyker nog upp, menar jag. De vill säkert ha mat, vilket jag inte lagat nån. Det är ju ett problem dock.

Datorn som har strulat har blivit typ fixad, för stunden. Det är ju oxå positivt.

Jag har även fixat mina julklappar, och slagit in dem. Det är oxå positivt.

Det är hitils en väldigt positiv dag. Det är fan inte dåligt.

Jag måste byta namn på bloggen med, inga funderingar här inte. "Rickesäger" eller kanske "Rickeklagar" är nog bättre. Vi får se!

Angry Class Hero

Jag har haft en aggressiv dag idag, det är mycket som stör mig. Julen har gjort sig påmind om att den faktiskt är här nu, och stressen har nästan infunnit sig. Men endå inte!

Dock så var jag på IKEA idag. Det är nog fan grunden till all ilska. Ikea är fan världens värsta plats. Tills! Tills jag hittade öl-sejdlar av perfekt storlek för 9 spänn! 6 glas senare var jag lite gladare. Tills morsan stressade runt på parkeringen utanför Citygross. Där hon bland annat la i backen när hon skulle ut å höll på att skrämma skiten ur mig och dem bakom. Vi inhandlade iaf massa jävla skruvar å skit på ikea, så att man kan skruva å ha sig. Att skruva i skruvar i väggar är fruktansvärt tråkigt. Det kan min tavla å en hylla intyga, som legat på mitt golv sen jag flyttade hit.

Slog mig idag att det är jul på torsdag. Slog mig idag att jag har mycket att göra.

Nä men det är bra grejjer. Jorå..



No one knows

Min första juldag har varit händelserik. Timmy å Elin kom och våldgästade mig jättetidigt, och bjöd på mackor. Det gjorde att man steg upp tidigt iaf. Resten av dagen försvann, gick en lång promenad med Eddie i hans gamla jaktmarker i Madesjö, det var lite konstigt faktiskt. Kändes inte som att man var tillbaka, utan mer som att man gick där på nytt. typ. Eller tvärtom, som att man gått där en miljon gånger. Jag vet inte.

Ikväll ska dem där vanliga människorna komma hit och dricka lite öl, och så får vi se vart vi hamnar. Förhoppningsvis i ett happy place.

Fick sms av den där David i klassen, och jag kom på att nu kommer man ju typ inte träffa sin kurs mer. Efter januari. Det är lite skummt. Jag kanske ska söka ett program endå, det är ju alltid kul å träffa konstiga människor.

Väldigt konstiga människor. Men trevliga.

Pennywise is my gift to you for christmas.

Det sista seminariet i skolan idag. och nästa torsdag är julafton. Tiden springer iväg, nej, kör iväg! Vi måste skynda oss. Vi måste fixa saker.

Men det vet vi ju hur det går. Sen när man väl gör saker kanske det inte blir som man tänkt. Det är ju oxå jobbigt.

Idag skulle jag åkt pulka, men det var så kallt, och blött, och otrevligt ute att jag fikade med cenny istället. Han var märkbart imponerad, och sa att han funderade på att installera en Anne frank vind hos sitt hus oxå. Det var lite jobbigt å sitta å fika å inte låtsas om hantverkarna som var här å spikade. Det är ju lite svårt att ignorera dem, och det är ju lite skumt.

ahja. Nu är planen som vanligt, samt att fixa arbetet, samt julklappar.

Oh yes....Would you like a balloon?

Tralalala lilla molntuss

Idag när jag halkade min väg till bussen på stationen, i snö å rusk, efter att ha vaknat skitidigt och släppt in massa hantverkare, möttes jag av "Alla utom jag vet hur det ska gå...Hjääääääääääääälp" när jag kom in i bussen. Jag blev helt chockad, men det måste ha varit p3 den gamle räven till busschaufför lyssnade på. Bara dem vågar spela musik som inte är gjord av Lady gaga.

iaf, jag åkte in å var inne en timme innan lektionen, en lektion som gick ut på att se Knights tale, och försöka komma på en bra fråga till den. Det var relativt givande, men mest inte.

Så jag åkte hem, med samma buss, och där började dagens vändning, jag halkade kanske 4-9 gånger på vägen hem, varav en gång där jag hann se höger ben på väg åt vänster innan jag mötte marken. Dock var det halkningen som jag räddade som gick sämst, då min rygg vreds 4 varv snett ner åt vänster. Härligt!

Huset var kallare än vanligt, eftersom hantverkarna sågat ut alla fönster. Nu ser man in och ut väldigt väl, vilket har lett till debatter om badrummet. Spännande.

Imorgon, kanske det blir pulka. Jag har ingen. Vi får se.

Fire Lances of the Ancient Hyperzephyrians

Efter en hård helg, med flytt, och flyttöl, som slutade i de gamla kvarteren, där man fick lära sig den hårda vägen att det är jävligt långt hem nu därifrån. iaf när man går klockan 3 på natten och det är minusgrader, och man går med nån som är för full för att känna kyla. (Damn you Per!)

Som sagt, flytten gick rätt smärtfritt, när Madde tog över den, och bara öste ner allting i lådor åt oss, så att det hände nåt. Danne å Timmy hjälpte till med bärandet och flyttandet av tunga saker, och de kämpade som fan. Förrutom danne, som valde att ta svinsprutan den dagen och var lite svag. haha.

Katterna och hunden klarade flytten väl, och idag kom vårt internet samt vår tv. Så att vi kan stänga av våra hjärnor igen......va? ja just det.

Imorgon runt 7 (såklart) kommer det massa nya hantverkare, som inte åker till Canarie öarna eller jobbar med träskor, och ska såga ut våra fönster. Japp. Lagom i all den här snön å kylan ska det komma folk och ta bort våra fönster. Men de sätter ju i nya, men vafan. Jag ska nog skita i att komma hem imorrn efter föreläsningen.

Orkar inte med alla skumma människor och deras sågar.

Grattis till Micke som är i Köpenhamn och Jul-myser med Rammstein ikväll.

Sticky situation

Nu sitter jag här i det som är kvar av mitt rum, Säng, dator, och garderob är kvar, tillsammans med mina tavlor. Vilket är typ hela rummet egentligen, men men.

Mitt rum är därför snart klart, önskar jag kunde säga det samma om resten av huset, men nu är det igång iaf.

Vi får även se när det där internet dyker upp, så man själv dyker upp, elektroniskt igen. Måndag, kanske tisdag.

Jag hör av mig till som ska tvingas bära saker imorrn, hoppas bara det finns saker som är redo att bäras!

Adjö.

Cochise

Min torsdag började bra. Jag sov till typ 12. Haha. Hemskt slöseri, men men. Hilma var å hälsade på idag igen, som hon brukar på torsdagar.

Värt att anmärka är att jag har sorterat lite papper idag. Ge mig en stor låda och lite skit så har jag nog fan alla mina saker redo att flyttas. Vi kanske har fått tillbaka vårt släp med chaufför, han skulle ha varit å jagat annars, men nu kanske vi får hjälp endå. bra! så att vi kommer härifrån nångång.

huset är typ klart. men som sagt alla fönster ska bytas, så alla rum har ju liksom ett stort fel, om man säger. Det syns ju att det inte är klart, när det ser förjävligt ut mitt på väggen, liksom.

Eftermiddagen fick en skum vändning när jag blev förfrågad från oväntat håll om jag ville bli mulad, vid eventuell snö. Tack, men nej tack.

För övrigt är det jävligt nära revolution nu. Det hänger i luften!

The Noose

Idag onsdag, en ny vecka helt bortspolad nästan. Ingen tid till det, endå gör man inte ett skit. Det är skräp.

Flytten till helgen är fortfarande väldigt luddig. Huset verkar klart förrutom fönstren som ska bytas överallt, och här i lägenheten är typ inte helt mycket annorlunda. Det står blommor på golvet istället för i fönstren. Kanske är dem halvt påväg? Jag har fortfarande packat 1 låda. Dock äger jag inte helt mycket så 2-3 lådor räcker. 2 lådor med random trash, och en låda kläder typ. Hmm.

Idag i skolan hade jag å Simon vår lilla presentation inför klassen samt en videokamera. Det betyder att vi kommer titta på oss på fredag, och kritisera oss själva. Om nu inte Johan fixar det åt oss. Tentan från i lördags är fortfarande inte kommenterad på av nån lärare, så den är fortfarande osäker. Sen måste Arbetet till konferensen (olik stavning varje gång) komma igång.

imorgon är det typ 14 dagar till Julafton.

Det har vi ju inte tid med.

Guns don't kill people, the NRA do

Så idag har jag donat med mitt lilla tal. Ska bli skönt å få det överstökat, eftersom jag inte orkar höra mig själv säga allting, en gång till. Det har även slagit mig att tiden börjar bli kort, den där konferansen närmar sig, arbetet om Hollywoods intresse för myter och sådana historier måste komma igång, fort som fan.

Idag har jag även packat en låda små fuffens, Den lådan ska nog gå att sätta ner i källaren eller nåt direkt tror jag, å så får jag mer plats till ingenting på mitt rum. Just nu har en stor bil med släp försvunnit till helgen, och morsan kanske inte får ledigt, så hur smidigt flytten kommer gå är ju lite osäkert just nu.


Så att det. kom precis på via Facebook att folk håller på med julklappar nu. Det kanske man skulle engagera sig i.

Fan va jobbigt det var att tänka på att göra saker. (sunt) Jag går ut med hunden istället.

I wanna be your dog

En ny vecka, det är fan inte många kvar nu, av 2009! Better make the most of it.

Eh så att de, idag dök Fredde å Hilma upp och typ torktumlade en kudde. Den har varit där inne i torktummlaren hela dan. De verkar vara jävligt slöa, torktumlare. (Blogginlägg om torktumlare är för övrigt awesome)

Så utöver att ha snackar med dem två, har jag donat lite med den fina presentationen som ska fixas på onsdag. Ska snacka om hur mycket NRA suger i USA etc. Ska tala för gun-control helt enkelt, å ju mer man läser ju mer blir man fundersam över hur fan USA fungerar egentligen. Dem har förfan lagar som stöder att jag får ha med mig vapen till jobbet, om jag inte kommit överrens om motsatsen med min chef! Bland annat..Det är fan sjuka grejjer asså. Men men, de styr ju över världen med, så vafan kan man säga. Det är ju ett under att inte tusentals människor blir ihjäl-skjutna varje år.. oj, nej, vänta, 30.000 om året..

Jaja.. USA och NRA och allting åt sido..Det verkar som man flyttar till helgen. Ska bli rätt skönt faktiskt, det är ju en förändring, och fan va jag är sugen på förändring.

Nästa år ska som sagt bli toppen. Timmer ringde å undrade om jag köpt biljetter till Metaltown än, det har jag icke. Måste ta tag i det! Får se om jag ska sommarjobba i juni. Verkar bli en bra månad. Ärligt talat får se vad som händer nästa år över huvud taget! Kul å lämna saker åt slumpen..

Bara det blir som jag hoppas så löser sig allting annat.






Strange days

Igår då. Lördagskvällen firades tenta typ, med Aronsson, senare Frallan, och Gill. Spännande människor.

Efter att ha käkat en skitgod pipeswich (stavning) på Pipes, upptäckte vi att vi var typ dem enda där. Vi gick därför vidare, sa hejdå till Nettan (hur kan man vara ung å heta nåt sånt) och begav oss ut i den fruktansvärda Kalmar kvällen. Inte mycket folk ute, kan inte komma ihåg om det är vanligt för lördagar. "För skojs skull" gick vi till The Rock. Det visade sig vara ett rätt bra beslut, då vi stannade där, resten av kvällen. Stället är ju rätt sunkigt, vilket gjorde att vi diskuterade ombyggnad av hela skiten, med bartendern..Aronson har tyvärr filmbevis på detta. Vi fick även VIP kort, det tyckte vi var ganska kul.

Men det var väldigt trevligt och roligt iaf, tills jag gick över en slags gräns av nåt slag och blev jävligt trött å hängig. Ett humör som följde med mig det sista av kvällen och tyvärr därför det mesta jag minns av kvällen. Inte för att vi var jätte-fulla, men för att det typ går till så.

Så efter att ha sovit till typ halv 1, efter att varit hemma vid 3 med den fruktansvärda jävla fyllebussen som visserligen var snällare än vanligt, har jag inte gjort ett skit, vilket är tillåtet tycker jag.

Nu är det konferansen i skolan som gäller, de andra ämnerna är klara. Det känns ganska konstigt.

Men det gör för övrigt allting, så det är väl som det ska kanske.

Tentan

Idag skrev jag tenta. Den skrev jag väl. Hoppas jag, det återstår att se. Idag tänker jag fira som om jag fick VG dock, för tentorna är slut. Dem är över! Nu är det bara konferensen kvar! Och den ska ju bli kul.

Jag skrev som sagt om snus, å jag var enligt mig själv vääldigt övertygande. Gillar inte mortlock min tenta så gör garanterat typ Sweden Match det! Skicka in den å få jobb. Så ska det bli..

Efter att ha väntat på bussen i underkylt regn i typ 40 minuter kommer jag garanterat att bli lite sjuk nu, vilket oroar mig lite, men man vet aldrig. Eh...japp

Ikväll ska jag å Aronsson till Kalmar å fira lite, eftersom ingen annan nappade pga att de var på dansband igår, ser det just nu ut att bara vara vi. Men vi hittar alltid nån stackare som vi kan lura iväg till Pipes.

För dit ska vi nog! Vårt andra hem är det nog fan. Och på tal om det, jag ska ju fan flytta strax. Kanske bör jag börja packa.

Naaah.

I'll think I'll get back to sleep.

One hundred days

Nu sitter jag här igen, på fredagskvällen, med en väntande tenta på morgonen.

Jag har läst på mina källor om snus, så att jag ska kunna argumentera för det. Mina snusande vänner skulle vara stolta. Tydligen baseras EU's snusimport förbud på att att World Health Organisation genomförde en undersökning -85, Där de kom fram till att snus som användes i Nord Amerika och Väst Europa var cancerframkallande. Trots att inga sådana påståenden har bevisats som sanna och att de har ändrat sig på senare tider, varav Snus nu inte har en varningslapp om Cancerframkallning, utan en mer neutral lapp "Kan skada din hälsa". Trots det får man inte sälja snus till EU. Konstigt.

Mina kära kamrater skall till Sandra ikväll! För att lyssna på Dansband! (inte dansa väl?) Tydligen har Broder Timmer julbord där med jobbet oxå. Härliga tider, härliga tider. Jag får spara mitt festande tills imornkväll, då Aronsson påpekat att det kommer man inte undan efter en tenta.

Dock måste jag ju göra den, samt ta mig dit. Just nu har jag ingen bil, av helt oförklarliga skäl, och KLT lämnar mycket att önska, med sin lördagsmorgon trafik. En buss kan ta mig in till klockan 7. En annan till 5 i 9. Båda är ovalbara. Jag måste därför be om skjuts, igen, av Germund. Hoppas det går bra. Annars vettifan hur jag ska ta mig in.

Mustasch spelar ikväll i Kalmar. Den offrar jag till Tentagudarna och hoppas på lycka imorgon så väl som nu, när jag försöker memorisera hemsida-adresser och artikel-datum utantill. Jävla källor/referenser.

Kunde varit värre! Men det kan alltid vara bättre också.



Liebe ist fur alle da

Efter att ha spenderat en förmiddag i sal 212 i Nisbethska byggnaden i Kalmar med att se en skitlång film av den där Spielburg, kallad "Amistad", fann jag mig själv på bussen hem, Där jag träffade Aron. Han hade spenderat sin förmiddag med att göra formler av kemiska saker. typ.

Väl hemma kollade jag igenom mina gamla uppsatser, för att se vad som inte riktigt stod rätt till där. En hel del, men på tentan ska jag vara så jävla nogrann med varje paragraf att det inte ska bli några fel. Med lite flyt då.

Cennyn hälsade på en stund! längesen! Men han är ju mest i Tyskland nuförtiden, inte tid att hälsa på gamla stackare som mig.

Idag är det torsdag, fredag kvar, sen tenta på lördag. Det gäller att lära sig sina källor å skit nu, när man ska argumentera/berätta. Eftersom jag inte får en lapp med mina källor med mig, så måste jag helt enkelt lära mig utantill, vilka källor jag använt och typ böckers år och namn och författare. Det suger verkligen, det känns inte helt rätt. Men jag vet inte, jag har ingen erfarenhet av uppsats-tentor.

Idag har varit en lite piggare dag hittils i jämförelse med resten av veckan, som sugit en aning. Det är ju alltid positivt! Nu måste jag bestämma ett ämne att skriva om så jag kan börja hitta källor och...memorisera dem.

Nicht fur mich.

A Song for the Dead

Onsdag, mellandag, dag mitt i veckan. Bortglömd dag, bortslängd dag. Dåligt humör.

Nytt tio-resors kort. Börjar fundera på om han som säljer dem till mig kommer säga åt mig att köpa ett årskort.
Jag körde iväg för att komma hemmifrån ett tag, å körde rätt kasst för att släppa ut lite aggressioner tror jag. Låg bakom en gammal tant som jag störde mig på, den vanliga sorten som sniglar sig till netto varje gång man är ute å kör typ. Visade sig vara "Nybro trafikskola" och idag är det ju uppkörningsdagen. Så jag har nog stört en stackars nervös jävel med mitt aggressiva körande. Det är typ dagens. Inte helt snyggt.

Idag sa jag till en vän att "året typ var slut endå" vilket indirekt menar att jag redan slängt december å ställt in mig på ett nytt år. Vilket är en skum tanke. Hur slänger man bara iväg en månad på det viset? Vi får väl se när den är borta.

Slog mig att det blir nog ingen större jul i år heller. Förra året var jag på Fuerto Ventura (eller nåt) veckan innan jul och i år flyttar vi mitt i julmånaden. Idag kom fönstren. Synd bara att Hantverkarensnickaren som sagt åker till Canarie Öarna nu. Hoppas att det hinner bli klart. Det skulle suga å flytta in i ett halvfärdigt hus, när man redan ogillar att flytta. Det är själva bärandet och upplockandet av lådor överallt som suger. Kul med nytt hus liksom, men tråkigt å bära in allt det gamla.

Imorrn ska jag tillbaks till skolan iaf. Sen måste jag verkligen förbereda mig inför tentan och min presentation. Det har inte precis hänt nåt hittils. Vet inte ens vad jag ska skriva om.

Jag tror jag vet var min omotivation kommer ifrån. Same old, Same old.

Atomic Clock

Vecka 47 eller 48 av år 2009. 2:a dagen, 17:de timmen, 50 minuter och några sekunder.

Idag har mitt 4 eller 5 busskort tagit slut. Varför gör jag aldrig det jag ska. Varför köpte jag inte ett årskort första dagen som jag blev ombedd att göra. Jag har antagligen betalat det dubbla priset av det nu för alla kort, och det känns som det inte är lönt att köpa ett årskort nu. Det känns inte som det var särkilt lönt att köpa massa 10-resors kort heller, så här i December, med ca en och en halv månad kvar av kursen.

Idag har jag kommit ihåg samt talat om vad det var jag skulle klaga på igår.

På fredag kommer Mustasch till Kalmar. Det är ju inte varje dag man kan höra nån slags musikalisk underhållning i den där staden, särkilt inte på Palace, som jag kan komma på många adjektiv till. Det hade inte varit fel å se dem, hade nog varit bättre än förra gången. Förra gången hade jag behövt öronproppar, men tyckte att det gick bra utan, trots att jag inte hörde nånting på ett tag. Brandlarmet gick, slagsmål i publiken, fulla jävla slödder (hade jag druckit hade dem nog varit normala visserligen) etc. Men endå! Ett rockband i Kalmar!

Det hade varit kul å se dem få revanch liksom. Men! Nu har jag ju glädjen att ha en Uppsats-tenta på lördag morgon. Den ska jag fan klara. Jag har noll motivation och lust att skriva nåt sånt skit, men jag har ännu mindre lust att få omtenta på den.

Nu blev jag jävligt trött. Skulle ju sitta fint med en förkylning eller nåt på det här. Å så flyttar vi snart med. Hoppas huset blir klart bara. Hantverkaren skulle till Canarie öarna en vecka nu. Så eh..

RSS 2.0