Apelsin i ögat.

Att vara hemma på måndagar är dekadent.

Måndagar åt sido, idag har inte mycket hänt. Har skrivit på CV, från en mall, så det ska ju inte vara några problem, men fan va man hakar upp sig på saker. Vad man ska ta med som känns relevant och inte. Problemet med det är att jag kan typ inte ta bort något, för då har jag inget att skriva upp.

Nu avbröt Danne mig mitt i blogginlägget för världens bästa film. http://www.tackfilm.se/?id=1259604869293RA72
Den tar lite tid att ladda, men haha..

Tack Danne!

Nu blev det inte så tröttsamt att skriva CV å skit endå. Inte nu när jag känner mig så fruktansvärt uppskattad av resten av världen. haha..shit.

Härliga tider.

Nu måste jag tillbaks till mitt CV. Jag glömde allt det tråkiga jag skulle klaga på.

Gunman

Ok, idag söndag, sov jag rekordlänge, utan alkohol påverkan. Ett slags resultat av en fruktansvärt slapp vecka.
Efter att ha kollat på när Hilma ätit skorpor i en halvtimme eller nåt, fikade jag, och gick med hunden.

Nånstans där åt jag sedan mat, när Danne ringde å sa "Film, typ nu" och jag tänkte att, japp, film är lite kul faktiskt.

Så vi skulle se..Star trek! Den "nya" filmen. Och det gjorde vi. Efter en del datorrelaterade bekymmer, samt..lokaliseringsproblem med skivan.  Så vi lärde Danne fixa kaffe! Det gjorde han bra med, gott kaffe var det.

Så eh, nu sitter man här ska skriva lite CV, och klockan är sent, så sent. Tror inte dagen steg upp med mig idag. Katten i sängen ligger där den låg och dagen har inte rört på sig heller, om man säger.

Men dagen får godkänt. Trevligt sällskap och allt. Man kan ju inte kräva mer av sin söndag..

Över och ut bloggläsare.

(Vafan är Spårvagn?)

What else is new

Slö-lördag. Ingenting har hänt, bara tagit det lungt. Kontaktat nästan alla från igår för att höra om alla överlevde, vi blev ju trots allt väldigt utspridda, med vår kommunikation. Alla skulle till olika ställen, fast kanske inte, fast endå.

Så det slutade med att jag å Aron satt på Pipes å snackade skit. Vilket var trevligt! Skjuts hem med en bil, vilket var mycket, mycket trevligare än alla bussar i hela världen. För övrigt väldigt roliga människor överallt igår.

Idag har jag fått reda på hur tentan på lördag kommer att ske, och det ska nog bli bra med, inget konstigt där inte. Tråkiga ämnen kanske dock. Det blir vad man gör det till.

Hilma är här på besök idag, eftersom Fredde å Madde är...nånstans. Hon var INTE nöjd, när hon kom hit, men efter att ha sett att hunden faktiskt kan vara lugn blev allting bra igen.

nu ska jag dricka kaffe, och se om jag slänga den här kvällen åt skogen eller kanske göra nåt med den. Skogen är ju lockande visserligen.

Över och ut.

Island

Så idag är det en fredag, till, och senare ska vi förmodligen träffas och gå ut. Kanske. Eller stanna hemma! Vi får se.

skolan, inget att tillägga.

Allting annat, inget att tillägga.

Tunnast hittils.

Över och ut.

Abraham Lincoln

Idag har vi köpt en platt-tv. Vår tjock-tv har äntligen fått lämna plats, mycket plats, till en fin tv, från demonerna på net-on-net. Nu står den där inne, i all sin high-tech anda, och bara andas 2000 tal. Jag kikade lite på den. Bra grejjer.

Den första veckan på den nya kursen är snart över, och kanske börjar tempot skruvas upp en aning. Över helgen skall det skrivas CV, vilket inte är nåt nytt egentligen, men endå en mindre utmaning.

Mer om idag, kan man väl säga att jag spenderat hela eftermiddagen med att vara nåt slags stöd åt morsan, som har lite problem med att hitta i alla rondeller mot Hansa city. Vi vet ju alla hur svårt det är att läsa skyltar och köra bil samtidigt, etc.

Vad som händer i helgen vettifan, men efter förra helgens fylleri och allmänt bakfylle-spyiga beteende ska det tas lungt iaf.

Över och ut.

Leapin Lizards

Mitt i veckan, kanske tom vecka 48, vilket kommer leda till obligatoriskt Bob Hund relaterat titelinlägg till helgen.

Idag sov jag länge. Trots Stina-kattens fantastiska försök och dessutom lyckade försök till irritation. Trots att hon inte ville nåt. Det fluffiga aset. Man blir väldigt bortskämd med tider, som Högskole-student. Kanske är detta något som är varierande.

Väl i skolan gick vi igenom lite ämnen till konferansen, och vad som ska göras. typ. Bra grejjer. Kan bli jävligt intressant, om vi gör det bra allihop. Jag och den där Simon, valde ämnet som tog upp Hollywoods intresse i fornhistoria, tex "Troy" och "300. Det ska nog gå bra.

Bussen hem sög. Dagen har inte mycket att säga. Jag har inte mycket att säga.

Nu sitter jag å snackar lite, samt skriver detta blogginlägget.

Then what.








Quest

Idag har varit en väldigt trött och vanlig tisdag för de flesta av oss. Värt att nämna är bara att jag har Fixat skrivaren äntligen, fått tillbaka mina godkända tentor, samt varit allmänt awesome.

Nu sitter jag här, mätt, men rastlös som satan. Har ingen aning om hur jag ska lösa det. Te eller kaffe? Kanske en powertrip med bilen i vansinniga hastigheter i Nybro stad, helt hög på zigenar-punkrock? Jag tror det blir te och en macka. Jag tillhör nog dem som äter när de inte har nåt bättre för sig. Allvarlig notis på bilgrejen, jag har märkt att musik i bilen är farligt beroende på vad det är. Gogol Bordello är ren av livsfarligt kombinerat med rastlöshet eller stress. Antagligen kommer ni aldrig uppleva det.

Skolan är lugn för tillfället, den nya kursen har slösstartat. jag har suttit å skrivit ett låtsas brev till läraren, som bjuder in honom till vår framtida konferans. Vi får väl se om det var korrekt skrivet. Brevet tog iaf typ 3 timmar längre än det borde gjort att skriva.

Idag har ännu en tisdag försvunnit. Det är inte helt många kvar nu, på det här året. Tänk på det, när ni bara slänger er tisdag i papperskorgen.

Nånstans där nere under apelsinskal och plast ligger den nu, tisdagen.

Black bus of winter DARKNESS!

WITH NO REMORSE! Thunder har aldrig nån remorse.

Iaf.  idag är det måndag, en dag som var jävligt sval. Efter att ha suttit å snackat lite en timme innan första lektionen kändes dagen väldigt lång (som vanligt KLT's fel, jag klagar inte, ni behövs verkligen, men det skulle vara bra om ni kunde ha bra tider iaf). Vi hade iaf en introduktion till vår nya kurs, "English Communication in practice" som innebär en väldig massa praktisk användning av detta språk. Som i typ, formell inbjudan till konferans (för det ska vi sätta ihop en) skriva ett CV, och göra ett framträdande framför grupp där man blir filmad, för att man ska kunna se vilken clown man verkligen är.

Vidare i skolrelaterat ämne så fick vi reda på vår grammatik-tenta nu via mail, och mailet gratulerade mig till godkänt. Vilket jag är helt nöjd med. (morsan sa dock när jag berättade detta "Godkänt? Nästan VG då? eller bara godkänt?...vilket förstås är bra, det verkar ju svårt det där.." Uppmuntrande!) iaf, Grammatik = gone, done, finished.

Nu återstår bara att få tillbaka Litteratur tentan, samt att förbereda mig inför skrivtentan nästa helg. Ska ju bli kul. Vi fick tillbaka våra argumenterande uppsatser idag, och min var rätt så "rättad" om man säger. Men jag har ingen motivation till det där, klart det blir dåligt. Stackars Warlock hade evaluation med oss idag och i hennes sanna extrem-positiva anda hade hon sina röda å gröna pennor och smileys för bra och dåligt. Samt lappar, i samma färger, för bra å dåligt. Vi hade en del å säga, då ingen verkar ha gillat den här delen av kursen.

Nu har jag upptäckt att jag skrivit en mindre uppsats här, men jag hade tydligen mycket att säga.
Rubriken syftar självklart på att det är lite lurigt nu å veta vafan man är nånstans när man åker buss. Det är ju helt svart där ute och även där inne i bussen. Ja. Jag syftar på er, emo-kids..

Jag mår så illa

Jag mår så illa! jag mår så illa, att jag skulle trilla, om jag inte låg stilla

När jag vakna upp idag då mådde jag inte bra! det bankar å slår i min kropp, jag vill inte stiga opp!


/fortsättning

eftersom jag var tvungen att må jättedåligt mitt i inlägget fick det bli lämnat som det var. Men nu når jag snäppet bättre, vilket fortfarande är dåligt. Efter en promenad med Eddie trodde jag mig piggare, men vafan, jag överlevde ju promenaden iaf så det måste ju gett nåt.

nu ska jag be till alla högre makter och allt och alla jag dyrkar för att få klara av att dricka en kopp kaffe.

imorgon blir det skolan hela dan. Hela dan.

Hej.

Dead end friends

Hej allesammans. Idag tänker jag prata om häftiga kläder och smink, samt visa bilder och prislappar på dem.

Hahaha


Bloggar är för roligt.. Tentan är avklarad. Kändes bra, hoppas det gick bra oxå å inte bara kändes. Efter en wild goose chase fick jag tag i en gås, och skrattade bäst som skrattar sist. Nu kommer morgondagen vara ledig och glad, och jag hoppas att mitt glada humör smittar av sig på er. Så att ni oxå kan vara glada. Alla ska vara glada. Idag är en glädjens dag.

Vackra budskap åt sido, här kommer lite vardags info. jag tänkte precis laga mat, men det blev inte så. Jag väntar med det tills efter jag flyttat på ett kylskåp samt en spis. Vilket jag kommer göra om 10-15 minuter. Sen får vi se..vad som händer!

Tack för allt stöd och tankar, som säkert gjorde att jag fick godkänt! Även om vissa av tankarna snabbt kom in på sidorspår men iaf.

Över och ut, nu ska jag låtsas att det är Fredag.

Spinning in Daffodils

FREDAG. och Imorrn är det tenta! Så fruktansvärt osugen är jag på den. Jag vill bara den gjord. Efter att ha spanat runt bland kursare så är det nog fan likadant där! Ingen gillar grammatik. Vem fan gör det ärligt talat. Grammatik är ju inte nåt precis nödvändigt om du frågar mig. Säkert bra. Men..

Utöver tankar på grammatik och andra grejjer, mest andra grejjer, Så är den här dagen något bortslängd i ett hörn typ. jag kan typ inte plugga mer. Det känns bara som att jag läser samma saker om å om igen utan att ta åt mig nåt, men men. Jag ger inte upp, eller slutar när jag kan, jag tänker fortsätta försöka plugga.

Snart ska jag köra en sväng i mörkret, och tanka mobilen. Den har trots allt klarat sig längre än vanligt, men sms och samtal kostar fan en del småpengar, men det är ju lätt värt det. Liksom..eh att kunna ringa människor! och typ skicka små meddelanden. Senare kanske det blir en tur till systemet. Så man har det klart tills imorrn.

Just nu tror jag har en huvudvärk på gång. Ska bli kul å se hur den utvecklas. Det kanske är en slags bakvänd bakfylla för att jag inte kommer dricka öl ikväll. Hoppas inte..

Brothers in the wind

Torsdag, 1 dag kvar innan Lördag, Tentan.

Klockan är 15.00 plus minus 10 minuter. Än så länge inget pluggande. Steg upp vid 10. tror jag. Åt Frukost-fika. Gick med hunden. Åkte och hämtade golv/kakel samt bar det till hus. Valde tapet till badrum. Kom hem. åt mat. Snart går jag med hunden igen, och typ hela dagen är borta. Ingen koncentration, ingen motivation. Kommer jag att finna den under min hundpromenad genom det gråaste skräp vädret på länge? troligtvis inte. Men man måste ju försöka.

Lyckas jag höja mitt humör, då kommer det bli så lätt att hitta Main clause, dependant clause, Determiner, Premodifier, Head, Postmodifier, Noun, Verb, Adverb/Adverbial, Adjective, Prepositional Object, Subject Predicative, Object Predicative and probably something else, in sentences. Notice this sudden change in language? Well, the more the better. The English language have already started to mess with my Swedish, so why not let it take over completely.

Men skitsnack åt sido, nu är klockan nästan 15.45, vilket betyder att det tar jävligt lång tid för mig att skriva så lite, samt att det är dags att gå med hunden. Hej.

Where Have I wandered, my father? Led like a lamb to my slaughter.
Truth has awakened the Dreamer. Hand I the keys to the Keeper.

Our brothers wind blows, on and on and..

No one loves me & Neither do I

Idag sägs det vara onsdag, 2 studiedagar kvar till Tentan. Jag är typ redo. Eller bara trött på att läsa samma saker.
Vi har en bok som ger massa exempel hela tiden på vad som kan vara svårt för Svenskar, och alla exempeln går ut på att man har översatt Svenska till Engelska rakt av. DET GÅR ALDRIG TILL SÅ. Dåligt! Det är ju 2 olika språk förfan, man kan hitta likheter mellan språk, men det finns inga som är kopierade rakt av liksom.

I have spoken!

Annars har jag som sagt läst idag. Igen. Och imorrn med. Och på Fredag. Så...eh..det är ju bra att man vet vad man ska göra iaf!

Detta har för övrigt varit en jävligt musikalisk dag (hoppas inte ni bryr er, grannarna) Jag måste ännu en gång påpeka att Them Crooked Vultures är skivan för dig som hatar dålig musik.

Sista som är värt att nämna är att det finns nya körkortsinnehave där ute. Se upp. (grattis)







Christian Brothers

Sista lektionen innan tentan idag, och nästa vecka börjar en ny kurs som verkar vara nån slags jobba som fan kurs. Kan ju bli spännande. Den avslutas iaf inte med tenta, tror jag inte, utan med en slags konferans eller nåt. Really.

Grammatiken skall nu pluggas ännu mer, jag vet en del grejjer, men inte allt, tror jag, och allt vetande måste kunnas. Men just nu är jag bara trött. Ska gå igenom min argumenterande uppsats som jag har väldigt svårt att känna engagemang (Engagemang!) i. Hade det inte när jag skrev den, och inte nu. Att skriva uppsats har för mig blivit att ta på mig en grå overall, raka av mig håret och sen följa alla regler medans man väntar förgäves på att hon den där tjejen med släggan ska komma springandes.

Just Engagemang och Motivation har varit diskuterade ämnen i vår klass nu på sistone, så jag är väl inte den enda som är trött (klagar och gnäller) , för en gångs skull. Morsan klagar oxå tex. Dock på den jävla digitalboxen som jag ska fixa genom magi, regnbågar och Enhörnings-horns-pulver.

För övrigt kastas det för lite harpuner på vita Valar.





Everybody's gonna be happy

Slapp måndag. Sovmorgon och allmän trötthet. Bege sig till skolan för lektion mellan 13-15. stack halv 12, hemma halv 5. Jag var ju som sagt positiv till grammatiken. VAR. Den här lektionen bara fuckades bort, av skämt och skum kommunikation. Tydligen har vi rätt, men inte helt stor koll på varför. Vilket fortfarande är helt frustrerande. Man känner sig bara som en slags clown.

Så då kom man hem, trött, å möts av en våg av skitdoft, kattjävlen skitit på badrumsgolvet igen, innan man ens hunnit fått av sig clownsminket. Går med hunden, för han är ju motsatsen till en själv, jag har varit borta halva dan, och han har varit inne i halva dan. Snabb promenad endå, det verkar som om han tänker att om det inte blir en lång promenad kan vi skita i det. Slug vovve.

Åt mat, drack kaffe, och nu är man här. Det är några timmar kvar av dagen innan en ny tar dennas plats. Den dagen kommer säkert erbjuda finare gåvor och glädje än dagens eftermiddag skänkt mig.

Them Crooked Vultures skiva finns nu tillgänglig. Den tycker jag du ska lyssna på. kan ju passa på att påpeka att de flesta inlägg-titlar jag plockar fram finns tillgängliga på spotify. Oftast.

The Running Joke

Söndagens inlägg, och dagen är i stort sätt borta. Jag har slappat. Sovit. Och när jag skulle göra nåt så kom Fredde å Hilma å hälsade på så då umgicks/busade jag med dem. Nu återstår bara maten, och sen måste jag plugga Word Classes samt Clause Elements, den första delen av grammatiken, om den är lätt, så nästa del, liksom. Lika bra, det är snart över. Och vad händer då? Det vet vi inte. Men vi får hoppas på det bästa.

Den här veckan, om jag blickar frammåt, kommer att bestå av plugg, och pauser, sen mer plugg. Förhoppningsvis. Grammatik tenta på lördag, så hela helgen är ju körd. Fredagen iaf. Efter detta börjar en ny kurs, å om jag inte får nåt problem med tex Uppsats-tentan (DEN ser jag inte fram emot. Det var kul förr, men nu är det bara massa jävla Gestapo regler överallt.) och grammatiktentan då, så är min Engelska kurs snart slut. Vad ska du göra i vår Rickard? Det vet jag inte, för det har jag inte tänkt på. Varför inte då? För att jag tänker redan väldigt mycket.

och om sånna som jag kunde fokusera sina tankar till en slags laser-lik-precisions-koncentration hade vi haft ett stort antal genier i världen. Med all den tanke-kraften, liksom..

Nä. Nu har jag svammlat färdigt. Jag tror jag går å äter en schnitzel.

Imagination Blind

Lördag morgon och bakis igen. Det spelar inte nån större roll om det nu så här "efteråt" var en liten bakfylla, när man vaknar klockan 8 å måste hålla i huvudet för att det inte ska trilla av, och därför inte kunna somna om. Men det var ju kul igår!

Patte hade lagat finmiddag och bakat bröd hela dagen! Det ni! Gott som fasen. Vi var en liten grupp glada människor som firade och skrattade å skålade. Aronsson dök upp, och diskuterade musik, och Thaiboxning, med stackars Daniel. Han ska tydligen med Aron å träna nu på måndag, vilket kommer att resultera i Daniels rundsparks- relaterade död, troligtvis. Timmy gick runt å snackade med Greg, och jag med i några sekunder. Jag kunde knappt höra vad den Brittiska räven sa, men men. Frasse sprang förbi och Elin och Elin dansade, eller utförde nån slags ritual. Cenny skålade hej vilt, och Patte däckade. Mitt i allt detta satt jag, som jesus på den där målningen, och blickade ut över min fredagsomgivning. Trevliga människor. Trevliga tider.

Vi blev även påringda av en granne klockan 11 och bad oss sänka musiken. Jag ska aldrig bo i lägenhet. Så jävla tråkigt med massa pissiga grannar överallt. Hamnar jag i en lägenhet/bostadsrätt ska jag ljudisolera den.

Jag vill även passa på att tacka alla som skjutsade på kvällen! Utan er hade kvällen varit kall å blöt.

Idag ska jag inte göra ett skit tror jag. Får se hur länge jag orkar att inte göra nåt.

This is Ricke, coming at you live from the middle of Nowhere! The center of Everywhere.






You think I ain't worth a dollar

But I feel like a millionaire.

Idag har jag gjort tenta. Det var ju kul. Det gick bra. Enough said. Den har jag klarat.

Tvn har "gått sönder". Vilket betyder att morsan kommer att klaga på mig att fixa en glappande sladd tills det löser sig på nåt magiskt sätt.

Snart ska vi till Patte å fira...

Helgen har anlänt!

Satan's Finest

Idag, denna solbefriade torsdag, hade vi en Grammatik lektion på 3 timmar. Den var intressant. Det tyckte nog resten av klassen oxå som inte kunde bry sig mindre, pga tentan imorrn. som vi ska krossa. Allihop. Jag tror på oss.
Min största fråga just nu är hur jag ska hitta dit, eller komma i tid. Men det löser sig!

Annars har dagen varit väldigt platt. Jag har läst mina anteckningar och kollat upp grejjor på Moodle, och i böckerna.

Jag försöker helt enkelt sätta mig in i ett slags, litteratur state-of-mind...typ Thunder. Liksom.

"Jag är litteraturen. Mitt blod är av bläck, och mina fingertoppar av blyerts. Mina ögon är läslampor och sidorna bläddras på ren...viljestyrka!" liksom.

Jo men så äre....Imorgon vid den här tiden firar jag Patte, som blivit 20 år. Vi kommer att dricka öl och betee oss roande och glatt. Passande, å fira en tenta, som ska krossas.

Vi kanske ses där ute, du och jag..Jag är han med läslampor till ögon.

I hate your hair.

Så jag klippte mig. Jag tyckte att det behövdes lite förändring i vardagen, så jag gick å klippte mig idag. Alltid spännande. Efter att man får förklara för den stackars tjejen att jag vill ha det "Kortare. Bättre." så lyckades hon, även om jag är väldigt lätt att göra nöjd. Testa å köp en stor kaka till mig nångång and watch me go.

Jag har skrivit mera till tentan. Jag är nöjd över min allmäna kunskap. Som jag undrar hur jag hanterar analys uppgifterna? jag röstar för STORSLAGET. Men vi får se. Jag är ju rätt positiv till denna Tentan, Grammatik-tentan kommer bli värre.

Annars är jag fan positiv idag. Det är dem här småsakerna som att bara gå å klippa sig som gör en vanlig dag till en bra dag. Av nån anledning. Eller så var det en bra paus, från att skriva till sig själv att "Beloved" kan vara : ett spöke, Slaveri i allmänhet, En bortsprungen kvinna, en metafor, en reflektion av huvudpersonens skuldkänslor osv.

Smaka på det.

För övrigt har jag stekt ägg idag. Det blev sådär.


Time

Ok. Så idag är det tisdag, men känns mer som att det har varit tisdag. Jag har pluggat. och gått med hunden. Slut. Inget av det har kännts så lyckat, eller ja, det är svårt att misslyckas eller vara missnöjd med en hundpromenad, men pluggningen känns mindre ok. Varför? Därför att kvalitén på det jag skriver varierar, och det syns. Men iaf. Positiv är jag fortfarande. Därimot är jag negativt inställd till de andra ämnerna, som just nu känns skittråkiga. Grammatik suger. Tyvärr.

Writing var kul för, nu suger det. Tyvärr. Ska skriva tips på förbättringar på 150 ord (det är ju inte så jävla mycket) till en snubbes uppsats tills imorrn. Det är ju bara det att jag har ingen aning om hur fan jag ska kunna förbättra den, eller så. Den är redan bra, kan ju bara typ föreslå att han formulerar om den eller nåt. Vafan då för?, är ju problemet.. Likaså är min uppsats ivägskickad till den typ lite speciella tjejen i klassen. Hon har inte hört av sig sen dess. Bra! Toppen. Men hon skickar väl in den imorrn hoppas jag.

Det är ju grammatiktenta på G. Tillämpningstenta, så man får ha boken, men..jag vet inte, har ju aldrig haft nån normal tenta, så jag har ju ingen aning om vad som komma skall.

Blev plötsligt väldigt trött. Men, I have many miles to walk and promises to keep, before I can go to sleep. Many miles to walk and promises to keep, before I can go to sleep..                   

(om nån vet vad det är ifrån så berätta gärna, har ingen aning om vart det kommer ifrån, har det bara i huvudet)


Tentan

Hey'yall. How'yall doin? I bet it's nice. I know y'all having a good time out there..mmmm.

Han den läskiga bögen i Family guy åt sido, idag pluggar jag inför litteraturtentan! Å det går bra. Jag har dock upptäckt att Joy luck club är jävligt svår att sammanfatta. Why? För att den suger, och alla heter saker på kinesiska. Inget ont mot Kina etc, men fan va trött jag är på kinesiska uttal och namn hit å dit. Jag har lite svårt att komma ihåg karaktärer som heter Shar-pei Hsu och sånt. Så är den väldigt ointressant oxå. Därimot gick jag igenom the Kite runner, och det slog mig att jag kunde massvis, och det var ju skitlängesen man läste den. typ. bra skit!

Så eh....Jag är väldigt positiv! Faktiskt. Veckan kan nog bli spännande. På fredag ska vi fira Patte med, som fyller 20 år idag! Grattis! Herrejävlar! Japp. Så det ska bli kul.

Har inte så mycket att säga längre, på gott å ont.


7nde dagen.

Idag är det sista dagen på den här veckan, och även fars dag. Det ska kanske firas, just nu vet ingen riktigt vart farsan är, men han dyker nog upp! Jag å brorsan käkade iaf lite paj. och kladdkaka, med chili i. Varför var det chili i? Därför att fredde gillar att baka saker med fällor i. Vilket han borde göra till en affärside eller nåt, ryska roulette bakverk.

Japp. Iaf, så händer nog ingenting särkilt idag heller, jag kanske börjar plugga med min mästar-plugg-plan, vi får se.

Som det är nu ska ja nog skölja ner kladdpajen med käk. Så eh....Ja. det finns inte så mycket att säga om ingenting idag. Att blogga är hard work. ingen låtitel som titel blir heller ingen länkad bra musik, men det struntar väl ni i. Med era...hiphopare, å idol-idoler, och radiohits.

Över och ut.

Den gråaste dagen

Om nån av er haft glädjen att tillbringa en stund utomhus idag eller tittat ut genom fönstret, ser ni nog att detta kan vara den gråaste lördagen nånsin. Det är helt enkelt skitgrått ute. Jag får känslan av att jag inte skulle stigit upp idag. Igår kikades det på film, Zombieland, och Walk hard, the Dewey Cox story. Två småroliga uppfuckade filmer. Vi var alltså inte ute igår, för första gången på tusen år. Vi drack visserligen lite, men inte i närheten av det vi brukar, så jag tänker kalla det här en typ vit helg. Kanske därför jag är seg i skallen.

Så iaf, nu är klockan snart 4, och ingenting alls har hänt i dag. Jag har suttit å tittat på filmen "Komodo vs Kobra" som helt enkelt var så mycket B film att tom Xena, Warrior princess har bättre specialeffekter. Men vafan kan man vänta sig av en film som har det fantastiska temat att militären utfört superduperhäftighemlig forskning på en ö mitt ute i ingenting, dit en grupp dokumentärfilmare beger sig, för att de är från green peace eller nåt. Vem bryr sig, de blev iaf komiskt uppätna av skitdåligt gjorda enorma reptiler. Alltså har dagen gått bra hittils, eftersom allting kan slå detta.

Dagens huvudsakliga uppdrag var att skala potatis. Jag skulle precis gå å köpa flera, när mamman kom hem å sa att det inte behövdes. Vi kunde blanda potatis med pommes. Ha. och hunden behövde inte gå ut å gå heller. Här händer det grejjer. Eller?

UPPDATERING* Ta lite bra musik, det förtjänar vi.

Freitag

nu satt jag här å väntade på mina vänner, som tänker våldgästa mig med tillåtelse, och se en slags film av nåt slag. Precis när jag satt här å hör grannens satans gnällhund skälla för 450 gången över hur jävla ensam och ouppfostrad den är, slog det mig att jag inte skrivit ett blogg-inlägg idag. Det var nära.

Iaf, som vanligt befann jag mig i skolan, en timme innan lektionen började, eftersom KLT verkar ha problem med att fixa trafik som är framme lagom till, eller innan klockan 10. Vafan spelar det för roll om bussen kommer in 10-15 över när min lektion eller superviktiga möte är klockan 10? Fifan.

Vi hade ett semenarie, där jag hade svårt att finna ord, men läraren verkade tycka jag pratade nån form av sanning, så jag är nöjd den här gången med. väl hemma gjorde jag ingenting, och lät än en gång kaffet slå sina svarta tentakler runt min fruktansvärt villiga själ.

Någonstans här kom morsan hem, och stressade för att ta sig iväg till Landet, för att åka till Ladies night, som säkert kommer vara roligt för dem. Jag fick äran att fixa stora-fest-groggen, som bestod av: 3 Dl Päronkonjak, 4 Dl juice. Ha det så kul!

Jag hoppas att den här kvällen tar en fantastisk vändning, åt nåt håll. Vi får väl se!

Get me

Jag har flippat ur lite. Det är förändring på gång. Jag flippar ur lite pga det. Förändring är nåt jag aldrig sett som nåt positivt, varför kan jag inte förklara, men jag har velat ha förändring (revulotion!), länge nu, och nu är det fan på tiden. Det är dags att avsätta den gamla skräckregeringen. typ.

Jag började min dag med att duscha, för att när jag stänger av vattnet inte minnas om det är för att jag är klar eller för om jag ska använda duschcreme å skit. Jag gjorde det då, och kan därför inte säga om jag duschade 2 gånger idag, Det var helt blankt i minnet. Fucked up. Sen på bussen så såg jag inte kortgrejjen, hittade den, och försökte sätta in kortet helt fel. Sen när jag skulle berätta det här för den där Caroline (titel förtjänas pga positivt nämnande av Darin) kunde jag knappt komma ihåg vad jag glömt. Man är väl gammal å senil antar jag.

Dagen flöt på slappt iaf, kan inte säga så mycket av den, jag kom hem å flippade ur lite när koffeinet satte sina svarta klor runt mitt hjärta och hjärna, och flummade med Timmer. Jag sitter nu å skriver klart det sista på uppsatsen, som jag är nåtsådär nöjd med. Ska bli intressant å läsa Davids med, om han kommer ihåg att skicka den. Jag får inte heller glömma att skicka min. Vi får väl se, inget jag läger några större tankar på just nu.

Det blir kanske en film med vänner ikväll.
Nu ska jag dricka kaffe igen, och spinna vidare på mina revulotionsplaner..

Dinosaur Jr. – Get Me - LP Version

People are strange

Idag har jag suttit med min uppsats, som jag tror är på god väg. Snart dyker säkert Davids upp på min mail med så får jag roa mig med att leta fel på nån annans uppsats istället för min egen. Uppsatsen är som sagt på god väg, jag måste bara backa upp argument och påståenden med källor å skit.

Varav jag kommer fram till vad som stör mig mest idag. Det finns en grupp på facebook som heter "sänk INTE åldersgränsen till 18 från 20 på systembolaget" och den går ut på titeln. Väl där, för det är ju det som min uppsats handlar om, hittade jag inte ett skit, bara folks åsikter. Åsikter är det sämsta som finns, när Sheeple slänger dem omkring sig. Jag trodde verkligen de skulle ha bra saker att säga, men det visade sig vara mer 35 tuse pers som säger till varandra att de tycker likadant. Hoppas ni kommer fram till nåt! Dessutom fanns det inget som sa att det faktiskt skulle vara tal om att sänka gränsen till 18. Tjuriga som satan var dem med. Smittar mig med sitt dåliga humör.

Annars har det inte hänt så mycket. Jag drömde en massa fucked up stuff inatt som vanligt, när jag väl somnade, typ halv 3. Radioaktiva pengar, jag tappade alla mina tänder, och jag var med i en slags expedition i en jungel ála serietidning, där ledaren var psykiskt sjuk och vi blev alla dödade och sänkta i havet, där det självklart fanns hajar. Kul dock, tycker synd om dem som inte kommer ihåg sina drömmar.

Joråsattde. Jag fortsätter snart med det där. Hör gärna av dig.



ALL HAIL TISDAG

Ännu en dag har försvunnit ur mitt grepp. Jag vaknade alldelles för sent och kickstartade min dag med att...läsa ut min bok hela dan och halvt somna under tiden. Alltså har dagens händelser kunnat begränsa sig till närheten av "inte ett skit". Dagen började trots detta rätt bra endå, då jag skrattade och fnissade, och gör det fortfarande när jag tänker på det, åt ett blogginlägg. Ha! Bloggar! Det var det mest otippat roligaste på länge. Självklart på ett stört sätt.
Ska se vad personen i fråga har att säga om det grammatiska tilltaget.

Jag läste ut To Kill a Mockingbird som var rätt bra, men störtade lite på slutet. Nu är det föreläsning på fredag och sen nästa fredag, Tenta. Ett hemskt ord. Lite som cykelslang. Eller annat ord för nåt olycksbådande. (punkteringar, såklart)

Nu är det trots allt redan kväll, och jag ska försöka skriva till min uppsats lite. Det där med 2 sidor double spacing suger fortfarande, det blir en jävla press på att hålla sig till ämnet och sånna grejjer. På fredag ska den vara inskickat. Ska bli kuligt. Sen kommer helgen. Morsan drar till Ladies night (låter rätt mysko, Men's night hade säkert varit förbjuden) och hon är alltså inte hemma. Ska man passa på att festa lite då? Vem vet.

Nu dök hon upp bara för det och sa massa saker som jag direkt tolkade som onödiga och självklara. Måste härifrån. Synd att man inte kan det! Synd att man inte gick elektriker-delen istället och började jobba direkt å blev rik och vid liv efter samhällets alla regler. Eller nåt. Så går det nog inte till, för mig.

Good things comes for those who wait!......was written a million times over, on the wall behind the old skeleton.





Det Femte Hjulet, eller min dag i tid.

Idag har det varit en lång dag. Första lektionen klockan 9, vilket betyder tåget 08.23. Vilket betyder sätta klockan på 06.20. Varför tänker ni? för att jag ska hinna helt enkelt, min morgon tar tid. 10 minuters marginal hade jag när jag var framme, efter att ha agerat som en äkta man i Svensson-familjen. Alltså genom att bli skitförbannad och stressad för att sedan när man sitter där med 5-10 minuter över ångra det onödiga humöret.

Men, positiv var jag endå. Jag vet nämligen att det är ju dagarna då man förutsätter att allt ska gå åt helvete å vara jobbigt som blir de bra dagarna. Johans föreläsning var därför bra, och skrämmande, då den handlade om lynchning. Efter den kollade vi på en film "Mississippi Burning" som behandlade ämnet väldigt bra, samtidigt som den fortsatte att måla upp bilden av den Amerikanska södern som kanske världens mest idiotiska plats. Iaf, bra skit.

Fikade 3 timmar senare för att sedan slänga oss in i 3 timmar Grammatik. Fantastisktulärt. Det gick iaf rätt bra, och vi snackade lite tenta, en så kallad tillämpningstenta eller nåt, alltså att jag ska ha med mig min bok. Hon sa även att hon inte ville att vi skulle lära oss massa saker till tentan, för att glömma bort det dagen efter, så vi får väl se om jag lyckas plugga till det på nåt vis. Lite tur blev det iaf efter lektionen, då vi slutade 5 minuter tidigare, så att jag hann med 16.00 bussen och slapp vänta på 16.35 bussen. Framme vid stationen i Nybro klockan 17, för att cykla hem på 20 minuter typ. Åt mat, drack kaffe, satte mig här nångång vid 19 och skrev det här i typ en halvtimme. Alltid lätt å blogga iaf! kul. Bra. japp.

Om du läst igenom allt det här nu, du där ute, ska du ha applåder. Det är mycket skit att tugga sig igenom, och jag är väldigt rörd av intresset.

jag orkar inte länka en låt, för jag tror inte riktigt du bryr dig!

Nu ska jag skärpa mig å börja på min uppsats iaf. Stör gärna!

Sakta men säkert-

Går tiden frammåt, med eller utan mig. Helst med mig, jag ska försöka tvinga den.

Jag har pluggat lite Grammatik idag. Det har gått sådär. Det är lätt, som vanligt nästan, men jag kan inte placera skiten. Kan man inte tala om skiten kan man inte skiten. Skit oxå. Svårt att koncentrera mig. Tenta snart.

Måste skriva uppsats. Kommer inte igång. Måste hitta bra källor till den så att det inte bara blir mina åsikter, de håller ju nämligen tyvärr inte. Jag har tills på fredag på mig. Det finns tid, nu måste jag bara utnyttja den. Tenta snart.

Jag läser min bok med, To kill a Mockingbird. Bra bok, fixar sig. Tenta snart.

jag har inte så mycket att säga. Jag har mycket att säga.

svårt att formulera sig bara.

Men det kommer klara sig. Det måste det göra.





RSS 2.0